کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

Blog Article

علاوه بر این، اگر کامپوزیت های شما به درستی نصب نشده‌اند، بین روکش‌ها و دندان‌های طبیعی فاصله‌ای ایجاد می‌شود که باعث تجمع ذرات غذا بین آنها و بوی بد دهان می شود.

ایزوله کردن دندان‌ها (کنار نگه‌داشتن لب‌ها، گونه‌ها و لثه): برای جلوگیری از آلودگی دندان‌ها به بزاق و دسترسی بهتر به سطح دندان‌ها، لب‌ها، گونه‌ها و لثه‌ها کنار نگه‌داشته می‌شوند.

مراجعه به دندانپزشک برای ویزیت‌های دوره‌ای و ارزیابی ترمیم اهمیت دارد.

مقرون به صرفه بودن: ترمیم دندان با استفاده از کامپوزیت معمولاً هزینه‌ی کمتری نسبت به ترمیم‌های دیگر مانند لمینت دارد، که این امر برای افرادی که به دنبال گزینه‌های مقرون به صرفه در ترمیم دندان هستند، بسیار جذاب است.

کمپانی آمریکایی بیسکو، بدون شک یکی از بهترین و با کیفیت ترین کامپوزیت‌های دندان را در سراسر جهان تولید می‌کند. در ساخت کامپوزیت بیسکو از ماده سیلیکات کلسیم استفاده شده که از آسیب دیدن لثه و دندان زیر کامپوزیت جلوگیری می‌کند.

از کامپوزیت برای زیباسازی طرح لبخند و برطرف کردن برخی عیوب ظاهری دندان یا حتی بازسازی کلی دندان استفاده می‌کنند.

طیف وسیعی از رنگ‌ها، صیقل‌پذیری بالا و خواص فیزیکی عالی

کامپوزیت ها معمولا باعث بوی بد دهان نمی شوند. شرایط کامپوزیت دندان با این حال، اگر دندان های کامپوزیت شده به‌درستی تمیز و نگهداری نشوند، باکتری‌های دهان می‌توانند رو و اطراف آن‌ها تجمع کنند و تنفس شما را بد بو کنند.

غذاهای سخت: جویدن غذاهای سخت مانند یخ، آجیل و آب‌نبات‌های سفت می‌تواند باعث ترک خوردن کامپوزیت، لب پر شدن کامپوزیت و یا شکستن کامپوزیت‌ها شود.

تکنیک‌های نادرست می‌توانند باعث آسیب به بافت‌های اطراف دندان و افزایش درد شوند.

بله، دندان‌های کج را می‌توان با کامپوزیت اصلاح کرد، اما این روش بیشتر برای بهبود ظاهر است و مشکلات ساختاری را حل نمی‌کند. برای مشکلات ساختاری جدی، ارتودنسی توصیه می‌شود.

هر کدام از برندهای مختلف کامپوزیت موجود در بازار طیف رنگی متفاوتی دارند.

طول عمر کامپوزیت دندان، به مراقبت شما و کیفیت مواد استفاده شده بستگی دارد.

در ادامه نمونه تصاویر کامپوزیت دندان در کلینیک دکتر نصیری را به صورت اسلاید مشاهده می‌کنید:

Report this page